El Tibidabo més familiar obre temporada amb nous atractius

  • S'estrenaran dues pel·lícules en format 4D a l'espai Dididado i es posaran en marxa nous espectacles de clausura.
  • El Parc tornarà a tenir una nova noria a partir del mes d'abril, el nom de la qual el podran triar els ciutadans a través d'un procés de participació.
  • També s'organitzarà un concurs per escollir una nova mascosta del Tibidabo, conjuntament amb l'Unicef.
El Parc d'Atraccions del Tibidabo ple de visitants durant una jornada de l'any passat.
El Parc d'Atraccions del Tibidabo ple de visitants durant una jornada de l'any passat.
HELENA SABATÉ/ACN

El Parc d'Atraccions del Tibidabo ja ha iniciat la nova temporada amb força novetats, més familiar que mai i més vocació de divertir, entretenir i ensenyar als més petits. Prova d'això, és  el projecte pedagògic Tibinet, amb el qual es vol transmetre a les famílies –d'una forma lúdica– la importància del reciclatge i la recollida selectiva, perquè formi part en el seu dia a dia.

El Parc del Tibidabo va rebre l'any passat 556.700 visitants, un 7% més que el 2012, quan va registrar un total de 519.700 visites, un fet que demostra la seva bona salut, ja que, enguany, preveu arribar fins les 600.000 visites.

Per aconseguir-ho, s'ha preparat un extens programa d'atraccions. Al llarg de la temporada, s'estrenaran dues pel·lícules en format 4D a l'espai del cinema Dididado. Concretament, s'hi podran veure els films El bo, el dolent i un cavall, una comèdia d'aventures al salvatge oest, així com l'adaptació del clàssic d'aventures de Jules Verne 20.000 llegües de viatge submarí.

Enguany s'han renovat també els espectacles de clausura que animen els visitants abans que el parc tanqui i les famílies tornin a casa. Entre aquests, hi ha el Marabunta kids, el qual es podrà gaudir fins al 27 d'abril, i que combina un divertit xou de clown amb música i gags humorístics.

Però, també es podrà disfrutar del Càsting: un musical molt animat, que, com indica el seu nom, consisteix a fer un càsting per triar les bèsties amb més talent perquè pugin a l'Arca de Noé. Cada espècie ha d'enviar un representant per realitzar una prova i, així, poder demostrar les seves habilitats.

Torna la Noria

Aquesta temporada, el Tibidabo recupera un dels principals reclams de qualsevol parc d'atraccions: la Noria, que substitueix la que es va retirar el 2010, i que entrarà en funcionament a partir de l'abril.

Aquesta nova Noria, el nom de la qual el podran escollir els ciutadans a través d'un procés de participació, mantindrà la seva ubicació tradicional al Mirador, a 500 metres d'alçada sobre Barcelona, per tal de potenciar la visió panoràmica de la ciutat.

L'atracció estarà formada per 16 cabines i tindrà una capacitat de 760 persones per hora. Tot això sense oblidar que la Roda Panoràmica oferirà un espectacle de llums per a tots els visitants del parc.

Deu anys del Tibiclub

Enguany es compleix el desè aniversari del Tibiclub, un passi que permet accedir a tota la família al Parc tantes vegades com es vulgui durant un any a un preu econòmic. Creat l'any 2004, aquest club s'ha consolidat i ja compta amb 16.700 famílies. Els seus socis són molt importants a l'hora de prendre decisions pel que fa a la introducció de novetats al Parc.

A més, els seus membres gaudeixen de molts avantatges. A banda de poder accedir al parc d'atraccions durant tot l'any, els socis poden aparcar gratuïtament a l'aparcament Tibidabo-Vall d'Hebron, així com pujar de franc al Parc amb el Tibibus des de la plaça Catalunya de Barcelona.

I si desitgen anar al Parc amb altres amics o familiars, poden adquirir fins a sis entrades amb un descompte del 30%. Així mateix, també gaudeixen d'un 15% descompte en les compres a la Tibibotiga i d'un altre 15% en tots els establiments de restauració.

Concurs per triar la mascota

El Parc posarà en marxa a partir del mes d'abril un concurs popular per tal d'escollir una nova mascota per al Tibidabo. Aquesta iniciativa es realitzarà conjuntament amb l'Unicef, una organització coneguda mundialment per la defensa dels drets dels nens, i tindrà com a objectiu transmetre valors i missatges en favor de la protecció dels infants. Tothom hi podrà participar i presentar les propostes, especialment, les escoles de disseny de la ciutat i els artistes reconeguts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento