La parada no descansa, obre de dilluns a dissabte de set del matí a nou del vespre. García, amb qui treballen tres persones més, justifica l’horari dient que s’ha de donar servei perquè si no els clients «marxen a les grans superfícies». No obstant, puntualitza que els productes i el tracte no són els mateixos en els dos establiments.
Va començar al mercat als 16 anys i mai es va plantejar una altra professió. I tot i que assegura que és sacrificat «si t’agrada, es porta bé». Igual que va fer ella, no l’estranyaria que algun dels seus fills quatre li seguís els passos: «els agrada vendre... els hi va», conclou.
Ingredients
4 kg de favetes baby que estiguin envasades al buit. Unes branques de menta. 500 gr de pernil serrà en daus. Oli d’oliva. Una dent petita d’all. Sal, pebre i oli (els pinyons són opcionals).
Elaboració
Posar a una cassola un rajolí d’oli d’oliva. Incorporar les favetes i la menta tal qual. Tapar les favetes i deixar que suïn 10 minuts. Retirar la menta i afegir el pernil serrà. Deixar coure 2-3 minuts i servir.
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios