Cada Districte estrena el seu propi Pla de Turisme per repartir visitants i els seus efectes

  • S'han determinat fins a 500 punts d'interès a la ciutat.
  • A partir de Setmana Santa es posaran en marxa dos itineraris per conèixer els barris de Sant Martí i d'Horta-Guinardó, amb aperitiu inclòs.
Una turista es fa una foto al popular Drac de Gaudí del Park Güell.
Una turista es fa una foto al popular Drac de Gaudí del Park Güell.
MIQUEL TAVERNA
Una turista es fa una foto al popular Drac de Gaudí del Park Güell.

Amb l'objectiu que el turisme es reparteixi per la ciutat, cada Districte ha creat el seu propi Pla de Turisme, que ara es començarà a desplegar. S'han determinat els punts d'interès i es crearan rutes específiques per als visitants.

L'objectiu d'aquests plans és, segons va indicar ahir la tinenta d'alcalde Sònia Recasens, «garantir l'equilibri entre el turisme i el ciutadà» de manera que es reparteixin els efectes dels visitants, tant els beneficis econòmics com la major pressió que suposen.

Està previst que a partir de Setmana Santa es posin en marxa dos itineraris de tres hores en minibús als districtes de Sant Martí i d'Horta-Guinardó, que sortiran tres cops per setmana de pl. Catalunya i que costaran uns 30 euros. Inclouran un aperitiu, a la plaça d'Eivissa i a l'Hotel Silken.

S'ha creat una nova senyalització turística per als vianants que indica amb color marró els punts d'interès i amb blau la resta de destinacions. Els mapes incorporen, a més, codis QR o NFC, qeu permeten la descàrrega a través del mòbil d'informació sobre aquell punt en concret.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento