Els Mercats de Barcelona s’uneixen per fer ofertes

  • Una pionera campanya de rebaixes uneix els paradistes per primer cop.
  • S’han distribuït fulletons per les bústies amb els preus més atractius.
  • El mercat de la Vall d'Hebron es pionero en este tipo de ofertas.
Olives en adob d’oferta ahir, en una de les parades del Mercat de la Vall d’Hebron. (Hugo Fernández)
Olives en adob d’oferta ahir, en una de les parades del Mercat de la Vall d’Hebron. (Hugo Fernández)
Olives en adob d’oferta ahir, en una de les parades del Mercat de la Vall d’Hebron. (Hugo Fernández)
El mercat de tota la vida amb ofertes de grans superfícies. Una iniciativa pionera que ha aconseguit el consens de tots els paradistes dels Mercats de Barcelona i de la que «se’n beneficiaran tots els barcelonins», segons va avançar ahir a
20 minutos Jordi Portabella, president de

La iniciativa s’ha endegat al Mercat de la Vall d’Hebron, però seguirà al de Sarrià, la Barceloneta, la Llibertat, la Mercè i Hostafrancs, i així fins la quarantena de mercats.

Pilar Soler, presidenta dels paradistes del mercat de la Vall d’Hebron, destaca l’esforç dels comerciants. "També regalem un portabosses", un original aparell que facilita portar les bosses de mà.

A l’entrada del Mercat hi figura una gran pancarta on es desgrana l’oferta. Una proposta comercial que personalitzarà cada mercat i que, com si es tractés de cadenes d’autoservei, rebran els veïns a les seves bústies.

«Quasi mig euro d’estalvi!»

Tot i que la iniciativa va començar a primers de febrer, no ha estat fins ahir que els clients del mercat de la Vall d’Hebron s’han adonat que aquells rètols circulars de color groc eren ofertes generoses.

"Amb un quilo de taronges ara m’estalvio quasi vint duros", deia ahir la Paloma, una clienta habitual. Hi ha rebaixes en tot: 4,90 euros el quilo de calamar; 5,20 euros el de llom fresc de Girona; 4,90 euros el tambor de sabó; 0,79 euros l’arròs; 7,99 euros el bistec de vedella; 1,65 euros els ous de primera; 1,95 euros el paper higiènic; 0,99 euros la pasta a granel i descomptes en rellotges i peces de corseteria, etc.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento