Un veí mort i quatre bombers ferits en un incendi a l’Eixample
Un incendi va provocar ahir dos ferits lleus i va destruir una nau industrial del polígon Congost de Centelles (Barcelona). (Anna Molas / Acn)
Un home de 70 anys va morir ahir al matí en un incendi que va cremar el seu pis, un sisè del número 50 del carrer Indústria de Barcelona. Durant les tasques d’extinció, quatre bombers van resultar ferits lleus per «cremades normals donat el context», segons van aclarir fonts municipals.

Un cop extingides les flames, els bombers van entrar al pis per dur-hi a terme les tasques de refresc i aleshores van trobar el cos sense vida de Rafael P. G., estès de bocaterrosa al menjador.Les causes del sinistre es desconeixen encara.

Els veïns no se n’adonen

Pels volts de les 11.00 h, uns obrers que treballaven en un passatge contigu van donar l’avís del foc als bombers. De fet, els veïns de l’immoble sinistrat no es van adonar de res. «Pensava que s’havia cremat alguna cosa a la cuina d’algun veí», explicava ahir a 20 minutos la Montserrat Alfonso, veïna de la porta contigua al pis incendiat.

La vídua de Rafael P. G. es va assabentar dels fets en tornar de comprar i quan els bombers ja treballaven en l’extinció de l’incendi. Els dos fills que convivien a la casa eren a la feina.

El foc va estar controlat a les 12.00 h i hi van intervenir vuit dotacions de bombers. Durant les tasques d’extinció es va tallar el trànsit al tram de la finca en flames.

Crema una nau a Centelles

Un incendi va provocar ahir dos ferits lleus i va destruir una nau industrial del polígon Congost de Centelles (Barcelona). El foc es va declarar a les 10.45 h a la indústria Multipreu Osona, dedicada a l’emmagatzematge.