La Ciutadella i el Parc Güell són els preferits

La Ciutadella i el Parc Güell són els preferits

Millor els espais verds que les places dures. Els barcelonins prefereixen els parcs de disseny tradicional, amb arbres i plantes, abans que les anomenades places dures. I, entre tots, elegeixen com als millors la Ciutadella i el Parc Güell.

Aquestes són algunes de les conclusions del treball d’investigació elaborat pel Centre Internacional d’Estudis i Recerca del Turisme de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Un altre aspecte destacat és que els barcelonins valoren molt tenir una zona verda al costat de casa seva, sobretot si es tracta d’un parc amb vegetació i no una plaça sense cap arbre ni planta.  

L’objectiu del projecte universitari era mostrar de quina manera la planificació estratègica podia maximitzar la contribució dels diversos espais verds dins de la ciutat en la millora del mitjà urbà i de la qualitat de vida dels ciutadans.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/1967/0/ciutadella/parc/preferits/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios