Depeche Mode, Michael Bublé o Jamie Cullum a la temporada musical tardor-hivern barcelonina

  • El trio de post-punk britànic torna al Sant Jordi el 15 de gener.
  • El 'crooner' canadenc Bublé acaba de ser pare primerenc.
  • L'artista jazz oferirà el seu directe al Barts el 28 de novembre.
Depeche Mode en un concierto en mayo de 2013 en Tel Aviv.
Depeche Mode en un concierto en mayo de 2013 en Tel Aviv.
GTRES
Depeche Mode en un concierto en mayo de 2013 en Tel Aviv.

Barcelona es reserva per a aquesta tardor i hivern una tongada de concerts d'alta volada, com Depeche Mode,Jamie Cullum, Michael Bublé, Malú o Dani Martín.

El proper 15 de gener torna a actuar a Barcelona una de les bandes més influents de la música moderna, els britàncis Depeche Mode. Ho faran al Palau Sant Jordi (De 40 a 176 euros). Es van formar l'any 1981 i, des de llavors, han venut més de 100 milions de discos.

El trio original, Martin Gore, Dave Gahan i Andy Fletcher, continuen movent masses de fans amb el seu post-punk. Han publicat 23  discos, el més recent, Delta Machine. Van gravar-lo l'any 2012 a Califòrnia i Nova York, als Estats Units.

Respecte a la seva composició, Martin Gore va afirmar: «Escriure aquest àlbum va ser increïblement descoratjador, doncs jo volia que el so d'aquesta col·lecció fos bastant modern. Vull que la gent se senti bé al sentir-lo i que trobin una mica de pau. Simplement, hi ha quelcom de màgic en ell».

També al gener, el crooner canadenc Michael Bublé, que ha estat pare recentment,  farà un concert el dia 30 a Barcelona, també al Sant Jordi (de 30 a 185 euros). Abans, el dijous dia 28 de novembre, el cantant i pianista de jazz britànic Jamie Cullum, amic personal de Bublé, serà en viu a la sala Barts del Paral·lel amb les entrades ja esgotades.

45 Festival Internacional de Jazz de Barcelona

El crooner canadenc Michael Bublé, que ha estat pare recentment, farà un concert el dia 30 a BarcelonaLa seva actuació forma part del 45è Festival Internacional de Jazz de Barcelona, on ja ha participat dos cops. Hi presenta el treball Momentum. Un altre artista, en aquest cas madrileny, Dani Martín, presentarà les noves composicions de la seva carrera el proper 20 de desembre al Sant Jordi Club. Entre els nous temes hi figura Cero i Caminar.

Dani Martín farà també un repàs a tots els èxits.Les entrades estan també exhaurides. A banda, la cantant Malú també es posarà al capdavant de la seva primera actuació a la sala gran del Palau Sant Jordi, el proper divendres 22 de novembre (de 18 a 45 euros). El seu nou àlbum és ja Disc d'Or a ESpanya amb el nou tema A prueba de ti.

El retorn de Duncan Dhu

El grup basc torna als escenaris amb dos concerts seguits al Palau de la Música Catalana els dies 8 i 9 de novembre. El duet donostiarra té nou disc i gira d'actuacions. Mikel Erentxun i Diego Vasallo van editar el seu nou disc el passat 27 d'agost, donant peu al tour El Duelo 2013.

Ariel Rot, artista argentí afincat a Espanya, presentarà La huesuda el proper dia 15 de novembre a la sala Luz de Gas (a les 21.00 hores;22 euros). Al marge de les bandes que va liderar en el passat, Tequila i Los Rodríguez, l'artista ha gravat discos imprescindibles del rock espanyol en la seva trajectòria en solitari.

Un dia després, el 16 de novembre, el rocker madrileny Rosendo (ex Leño) oferirà el seu directe a la sala Razzmatazz del Poblenou (a les 20.30 hores; 22 euros). Dins del seu disc Vergüenza torera s'inclou la cançó del mateix nom. Rosendo gira en solitari des del 1985, quan va treure al mercat el treball Loco por incordiar.

La cantant andalusa Martirio oferirà una actuació especial adscrita al 45è Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Aquest recital arribarà el 13 de novembre a Luz de Gas. Hi participa el fill de la vocalista andalusa, Raúl Rodríguez. Presenten De un mundo raro. Cantes por Chavela, un projecte sorgit de l'admiració mútua d'ambdós per la desapareguda cantant mexicana Chavela Vargas (a partir de les 21.00 hores; De 24 a 30 euros).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento