Les esquerdes cruixen encara al Carmel dos anys després del forat

Comerciants del barri diuen que no han recuperat la clientela. Dues afectades viuen amb la casa apuntalada a l’espera de les obres.
El menjador apuntalat, on viuen Maria i la seva cosina.(Hugo Fernández)
El menjador apuntalat, on viuen Maria i la seva cosina.(Hugo Fernández)
El menjador apuntalat, on viuen Maria i la seva cosina.(Hugo Fernández)
«Després de dos anys, la vida continua al Carmel», vociferaven aquest cap de setmana els altaveus del carrer Llobregós. El barri ha recuperat la seva empenta gràcies a l’anhelat retorn de tots els veïns i l’obertura de gairebé tots els comerços.Malgrat tot, la ferida continua oberta. Alguns comerciants diuen que hi ha ja menys clientela. «Fa tres mesos que vaig obrir i es nota que falta vida a la zona», explica Beatriz Lobeiras, propietària d’un bar al carrer Sigüenza.

D’altra banda, molts veïns es queixen que han hagut d’anar molt darrera de l’Administració per aconseguir la reparació dels seus béns.

Alguns han protestat sense èxit. Maria del Sol Solís viu amb la seva cosina al número 20 del Passatge Calafell. Les dues dones, de 80 anys, fa 17 mesos que van tornar, però la casa segueix apuntalada i les esquerdes continuen al sostre. Segons el president de l’Associació de Veïns, Fernando Gonzalez, és un cas especial perquè són llogateres i «el propietari ha posat moltes dificultats per fer les obres».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento