La veu del carrer

Trobats i entrevistats al carrer Casp
Joana Ferrerons. Jubilada, 73 anys

«A Barcelona hi ha molt soroll». «Camino per Barcelona i trobo que hi ha molt soroll. Visc a la plaça de l’Ajuntament de Santa Coloma i allà aquest Nadal van posar una pista de gel. Tenia quatre motors funcionant dia i nit i no es podia dormir. Els veïns volíem que es posés al Parc d’Europa».

Mercedes Rojas. Modista, 62 años

«Em van entrar a robar estant jo a casa». «Fa deu anys ens van entrar a robar en un apartament de Sant Antoni de Calonge. Estàvem dormint i encara sort que no ens vam despertar! Ens vam adonar que faltaven bolsos, la cartera... i estava la porta oberta. La inseguretat no és una cosa d’ara».

Mariano Manrique. Jubilat, 71 anys

«Mentre treballi el cervell, seguiré fent coses». «Abans era promotor i tinc algunes propietats que ara vaig aguantant. Continuu treballant per preservar les meves propietats. No se’m va fer difícil la jubilació perquè no he deixat de fer coses. Mentre treballi el cervell, seguiré fent».

Manuel Guerrero. Informàtic, 28 anys

«El problema del tren és la freqüència». «Visc a Santa Perpètua i allà el transport públic és fatal. Acostumo a anar en cotxe, però quan em cal agafar el tren no va gaire bé. El problema és la freqüència».

Alex Carmona. Artes gráficas, 20 años

«Lo peor de mi trabajo son los turnos». «Trabajo en una imprenta y me gusta. Dejé de estudiar y en la ETT me lo ofrecieron. Pero trabajo por turnos y por eso espero dejarlo pronto. Me gustaría continuar trabajando en las artes gráficas, pero sin el turno de noche».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento