La Barceloneta estrenarà nou mercat a mitjans de març. Un edifici innovador que ha integrat la vella estructura de ferro dissenyada el 1884 per l’arquitecte Antoni Rovira i Trias.

El mercat tindrà 33 parades, 27 amb productes frescos, un supermercat i dos restaurants. El cuiner Àngel Pasqual, propietari del Restaurant Lluçanès amb una estrella Michelin, dirigirà un dels establiments.

Pasqual, juntament amb Francesc Miralles del Racó Canela, oferiran menús de degustació de cuina d’autor. L’altre restaurant, que serà més petit i obrirà fins a les dotze de la nit, ha estat adjudicat al grup Husa.

Estalvi energètic

El nou equipament serà el primer d’Europa que tindrà plaques fotovoltaiques integrades a l’edifici. 180 plaques, situades a la coberta, generaran el 40% del consum energètic.

El projecte de remodelació, obra de Josep Mias, encara l’entrada del mercat cap al mar i amplia el seu espai fins els 2.310 m2.