Cannabis alternatiu

La Fira del cànem Highlife es desplega a La Farga de L’Hospitalet amb una oferta d’usos variats d’aquest producte i amb la música de Kiko Veneno.
Expositors de productes relacionats amb el cànnabis en una fira precedent. (Arxiu)
Expositors de productes relacionats amb el cànnabis en una fira precedent. (Arxiu)
Expositors de productes relacionats amb el cànnabis en una fira precedent. (Arxiu)
L’ús alternatiu del cànem i la prevenció dels riscos del seu consum són novament el cavall de batalla de Highlife, Fira del Cànem, que arriba per tercer any consecutiu i ho fa a La Farga.El certamen pretén potenciar els usos alternatius del cànnabis, com ara el terapèutic, el cosmètic, el tèxtil o l’alimentari. El consum estès d’aquest producte fa palesos els riscos que comporta per a la salut dels seus consumidors i des de Highlife es matisa que el seu objectiu no és pas el de fomentar l’ús del cànem, sinó el de reduir els seus efectes nocius, advocant per l’autocultiu i per la creació d’una normativa que reguli la seva comercialització.

L’any 2006 van passar per aquesta fira 15.000 persones. Highlife esdevé així un important expositor per a les empreses del sector que s’hi donen cita i pels propietaris de Grow Shops, botigues d’autocultiu, que es posen al dia amb les darreres novetats presents.

* La Farga de L’Hospitalet. Barcelona, 2. De divendres a diumenge de les 11.00 a les 21.00 hores. Concerts de les 20.00 a les 00.00 hores. Preu de les entrades: 15 euros per dia. Preu dels concerts: 15 euros per concert. Preu fira i concerts: 20 euros. Prohibida l’entrada als menors de 18 anys.

Concerts per un tub

L’edició d’enguany de Highlife es distingeix per la celebració de dos cicles nocturns de concerts. Per aquesta nit de divendres, hip hop a La Farga amb Gordo Master, Juan Profundo i Talegueros, aquests últims en inici de gira. Demà dissabte, la fira acollirà l’actuació del cantautor català Kiko Veneno i de Catalounge i Bearlin.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento