El Molino reobrirà com a cabaret

Es projecta un cafè multifuncional amb espectacles. L’Ajuntament també negocia l’expropiació de l’Arnau.
Protesta d’artistes davant El Molino tancat, l’abril passat. (Arxiu)
Protesta d’artistes davant El Molino tancat, l’abril passat. (Arxiu)
Protesta d’artistes davant El Molino tancat, l’abril passat. (Arxiu)
L’emblemàtic edifici del Paral·lel tornarà a obrir després de 12 anys d’haver tancat amb energies renovades per oferir espectacles de cafè concert amb cabarets moderns i funcions de flamenc, però també espectacles de varietats, màgia i dansa.L’empresa propietària, Ocio Puro, ha aconseguit el permís de l’Ajuntament per ampliar l’edificabilitat amb planta baixa i cinc pisos, respectant la façana actual i recuperant el moviment de les aspes. L’edifici està pensat com a espai multifuncional.

Ahir, el govern municipal va informar favorablement sobre l’aprovació definitiva del Pla Especial Integral que permetrà la creació i ordenació de l’equipament del carrer Vilà i Vilà, 99, més conegut com El Molino, ara en mans de la iniciativa privada.

Tot l’espai interior es remodelarà i s’ampliarà fins a 282 m2. Es podrà sopar i gaudir de l’espectacle a la sala per a 230 persones a la planta baixa. També hi haurà dos petits amfiteatres amb escenaris. A les dues plantes soterrànies hi haurà cuines i serveis. A la terrassa hi haurà un original bar de còctels que tindrà  vistes a l’escenari i, també, a la plaça del davant.

Recuperar el Paral·lel

L’Ajuntament està decidit a recuperar l’esperit del Paral·lel. Ahir va anunciar les negociacions per expropiar el Teatre Arnau i reconvertir-lo per a les arts escèniques i espectacles.

Els veïns, representats a la Unió d’Associacions de Veïns de Poble Sec, van mostrar la seva satisfacció per la dinamització «d’una zona que es deteriorava» sense que es posés remei, segons Enric Roya, secretari de l’entitat. La plaça del Molino es remodelarà amb una plataforma a nivell.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento