El músic 'country' i actor nord-americà Kris Kristofferson.
El músic 'country' i actor nord-americà Kris Kristofferson. ARXIU

L'autor de temes antològics i inesborrables com ara  Me and Bobby McGee, Help Me Make It Through the Night, Sunday Mornin' Comin' Down i For the Good Times, molts d'ells coneguts en les veus d'altres grans artistes internacionals, aterra a Barcelona en una única actuació a l'Estat.

L'actor, compositor i cantanttexà Kris Kristofferson (1936),  segueix sent una figura del country. La seva va ser una aportació clau al moviment musical de New Nashville a principis de la dècada dels 70.

Al 2004, va entrar a formar part del Museu i Saló de la Fama del CountryAl cinema, ha participat a la saga Blade o a la versió de Tim Burton d'El Planeta de los Simios. Com a figura del country, el 1985 Kristofferson va formar un grup de llegenda, The Highwaymen, amb Waylon Jennings, Willie Nelson i Johnny Cash.

Al 2004, va entrar a formar part del Museu i Saló de la Fama del Country. El seu treball discogràfic més recent ha sortit enguany al mercat, Feeling Mortal. Al 2010, el segell Light in the Attic Records va publicar Please Don't Tell Me How the Story Ends: The Publishing Demos, una col·lecció amb demos gravades per Kristofferson entre els anys1968 i 1972 durant el seu treball com a conserje a Columbia Records. Aquest dimarts actúa a la sala Barts (Paral·lel, 62) a partir de les 21.00 hores. Preu de les entrades va dels 30 als 50 euros.

Consulta aquí más noticias de Barcelona.