El barri de Trinitat Nova millora la seva 'façana' i l'espai urbà al seu pas per l'avinguda Meridiana

  • Les obres costaran 4,5 milions d'euros i acabaran d'aquí un any.
  • Es vol afavorir l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda.
  • Hi haurà nova pavimentació, nou enllumenat públic i millora del reg.
Bloc de pisos de protecció social al barri de la Trinitat Nova.
Bloc de pisos de protecció social al barri de la Trinitat Nova.
GEMCAT.CAT
Bloc de pisos de protecció social al barri de la Trinitat Nova.

El barri de Trinitat Nova en la part que toca a la Meridiana entra en un periode de reforma i millora. Les obres ja s'han iniciat en el tram comprès entre els carrers Platja d'Aro, Garbí, S'agaró i la mateixa avinguda Meridiana.

Aquests treballs tenen un pressupost assignat de 4.517.586,86 euros i la previsió de finalització se situa d'aquí un any (al setembre del 2014). L'objectiu principal d'aquesta remodelació és afavorir l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda als habitatges del front de la Meridiana i adequar l'espai per fer-lo una zona atractiva per als vianants.

A aquest projecte se suma també la millora urbana i d'accés dels entorns del frontal d'habitatges a l'avinguda Meridiana situats entre la Casa de les Aigües i el carrer de la Llosa.

Les obres se centren en  la nova pavimentació, les xarxes de reg i d'enllumenat públic, la senyalització horitzontal i vertical i el mobiliari urbà. Està confinançat amb fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea). Fins al dia 20 de desembre quedarà tallat el carrer de S'Agaró entre Garbí i Sa Tuna, inclòs el sentit de baixada del carrer de Garbí i el lateral de Meridiana, que serà només per aparcament.

I del 17 de setembre fins al 20 de desembre quedarà tallat el lateral de Meridiana entre Garbí i Sa Tuna.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento