Metro de Barcelona
Una imagen del metro de Barcelona. EUROPA PRESS

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home per un delicte de falsificació documental. Concretament per falsificar targetes T-10 i per ensenyar com fer-ho a través d'internet. El presumpte delinqüent va declarar el 9 d'agost a comissaria.

La investigació es va iniciar quan els agents van tenir coneixement que hi havia en circulació títols integrats de transport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que havien estat manipulats per fer-ne un ús fraudulent.

L'home denunciat és un veí de Terrassa de 54 anysL'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) va denunciar tant aquesta pràctica com l'existència d'un vídeo tutorial penjat en un web en què es mostrava com manipular un títol de transport per reutilitzar-lo. L'home denunciat és un veí de Terrassa, de nacionalitat espanyola i de 54 anys.

La unitat d'investigació de l'Àrea de Seguretat del Transport Metropolità, en col·laboració amb l'ATM i els diferents operadors de transport manté oberta la investigació per identificar les persones que realitzin o difonguin materials per manipular títols, així com les persones que alterin fraudulentament o utilitzin els títols manipulats a la xarxa integrada del transport.

Consulta aquí más noticias de Barcelona.