Detenen tres homes a La Rambla de Barcelona per intentar duplicar targetes d'un caixer automàtic

  • La Guàrdia Urbana va observar com els lladres extreien d'una màquina d'una sucursal bancària un suport per llegir i emmagatzemar bandes magnètiques.
  • Les detencions es van practicar dimarts, a la part baixa de La Rambla.
Un home fa servir un caixer automàtic.
Un home fa servir un caixer automàtic.
ARXIU
Un home fa servir un caixer automàtic.

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir aquest dimarts, 20 d'agost, tres homes acusats d'un delicte d'estafa bancària. Els van arrestar a la part baixa de La Rambla, després d'observar com controlaven un caixer automàtic i com en treien, després que hi passessin unes joves, un dispositiu del lloc on s'introdueixen les targetes.

Quan els agents s'hi van adreçar, van comprovar que portaven a sobre un dispositiu amb càmera de vídeo i un suport, un adaptador amb circuits electrònics per llegir i emmagatzemar bandes magnètiques, diverses targetes utilitzades com un suport per duplicar targetes bancàries, 300 euros en efectiu i estris per instal·lar els dispositius al caixer.

Els agents van observar, aquest dimarts a la tarda, una sèrie de moviments sospitosos en un caixer automàtic a La Rambla i van comprovar que, a pocs metres de distància, hi havia en actitud vigilant un dels individus detinguts.

Un altre dels arrestats parlava amb un grup de noies que havien utilitzat el caixer. Quan aquestes van marxar, el tercer dels detinguts va apropar-se al caixer i va retirar el dispositiu on s'introdueixen les targetes. És llavors quan els agents en van fer un seguiment i van acabar aturant-los.

Els tres detinguts són d'origen búlgar i tenen entre 22 i 37 anys.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento