Comencen les obres de reurbanització del nucli antic del barri del Bon Pastor

  • L'Ajuntament de Barcelona ha començat aquesta setmana els treballs.
  • S'intervindrà als carrers d'Òrrius, Llinars del Vallès, Estadella i Flix.
  • Les obres duraran uns nou mesos i s'hi invertirà 1,5 milions d'euros.
Accés a l'ascensor de l'estació Bon Pastor de la L9 i L10 del metro.
Accés a l'ascensor de l'estació Bon Pastor de la L9 i L10 del metro.
Júlia Pérez/ACN
Accés a l'ascensor de l'estació Bon Pastor de la L9 i L10 del metro.

L'Ajuntament de Barcelona ha començat aquesta setmana les obres de reurbanització del nucli antic del Bon Pastor, al districte de Sant Andreu. L'àmbit d'actuació inclou els carrers d'Òrrius, Llinars del Vallès, Estadella i Flix, amb una superfície total de 10.450 metres quadrats.

Les obres han de durar uns nou mesos i tenen un pressupost d'1,5 MEUR, segons ha indicat el Consistori. S'hi inclou la reordenació dels vials existents per millorar la mobilitat a peu i en vehicle.

La transformació preveu també l'ordenació de l'estacionament de vehicles, la renovació del paviment, la incorporació d'arbrat, i el canvi del mobiliari urbà i l'enllumenat públic, a més del soterrament de serveis.

Aquestes actuacions se sumen a la construcció de la tercera fase de la remodelació del barri del Bon Pastor, on es van iniciar les obres de construcció de dos edificis amb una inversió de 15 milions d'euros a mitjans de juliol.

En total, són 121 habitatges que permetran reallotjar els afectats de la tercera fase de remodelació. Aquestes obres s'haurien d'acabar el juny de l'any que ve.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento