Els catalans tindran 13 festius laborals l'any 2014, però un s'haurà de recuperar treballant

  • El Consell de Relacions Laborals ha aprovat el calendari de festes laborals.
  • Els ajuntaments podran afegir-hi dues festes locals, però no recuperables.
  • S'haurà de negociar amb l'empresa com es vehicula una de les 13 festes.
  • Reis, Pasqua Florida, Sant Joan o Sant Esteve s'hauran de recuperar.
Una profesional, concentrado sobre la mesa de trabajo.
Una profesional, concentrado sobre la mesa de trabajo.
ARCHIVO
Una profesional, concentrado sobre la mesa de trabajo.

El Consell de Relacions Laborals ha aprovat el calendari de festes laborals de Catalunya per al 2014. En aquesta llista es contemplen com a festes laborals a tot el país un total de 13.

Els dies festius establerts són: 1 de gener (Any Nou), 6 de gener (Reis), 18 d'abril (Divendres Sant), 21 d'abril (dilluns de Pasqua Florida), 1 de maig (Festa del Treball), 24 de juny (Sant Joan), 15 d'agost (l'Assumpció), 11 de setembre (Diada Nacional), 1 de novembre (Tots Sants), 6 de desembre (Dia de la Constitució), 8 de desembre (la Immaculada), 25 de desembre (Nadal) i 26 de desembre (Sant Esteve).

D'aquestes 13 festes n'hi haurà una que tindrà el caràcter de recuperable. Els ajuntaments podran afegir-hi dues festes locals, cap recuperable. El festiu amb caràcter recuperable s'haurà d'escollir entre el 6 de gener (Reis), el 21 d'abril (dilluns de Pasqua Florida), el 24 de juny (Sant Joan) i el 26 de desembre (Sant Esteve).

Les altres 12 festes seran de caràcter retribuït i no recuperable. Pel que fa al 26 de desembre, dia de Sant Esteve, en el cas de la Val d'Aran aquesta data serà substituïda per la del 17 de juny, festa d'Aran.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento