L'experiència de la universitat es pot viure amb més de 55 anys

  • La Universitat de Barcelona ofereix un programa adaptat a persones adultes.
  • La matrícula a la Universitat de la Experiència s'efectua a partir del 15 de juliol.
  • Les classes les imparteixen els mateixos professors de la universitat barcelonina.
Los mayores de 45 vuelven a la Universidad.
Los mayores de 45 vuelven a la Universidad.
ATLAS
Los mayores de 45 vuelven a la Universidad.

La Universitat de Barcelona (UB) permet, des de la Universitat de l'Experiència, que totes les persones de més de 55 anys puguin accedir a una oferta d'estudis universitaris que no demanen cap requisit acadèmic previ d'accés. Els programes que es poden estudiar de cara al proper curs 2013-2014 són Biblioteques i arxius en l'era digital; Pedagogia pel canvi-Aprendre per viure i viure per aprendre;Filosofia; Història de l'Art; Llengües i Literatures; Psicologia; Salut i Benestar; Història, societat i territori; i Nutrició i Gastronomia.

La durada dels programes és d'un a tres cursos acadèmics dividits en dos semestres: de setembre al gener i del febrer al juny. Segons la disciplina que s'esculli, la dedicació és d'entre quatre i vuit hores de forma setmanal.

Amb l'equip docent de la UB

Els programes formatius són adaptats a les particularitats dels estudiants de més de 55 anys i els imparteixen els mateixos professors de la universitat. Tanmateix, s'eliminen les avaluacions obligatòries i la universitat facilita un punt de trobada per establir i mantenir noves relacions interpersonals entre els estudiants.

Per accedir a la Universitat de l'Experiència només cal tenir 55 anys o més d'edat en el moment de formalitzar la matrícula i fer la prescripció i la matrícula en els terminis corresponents. La preinscripció va tenir lloc entre l'1 i el 5 de juliol i la matrícula és a partir del 15 de juliol. El correu electrònic de contacte és experiencia@ub.edu i la pàgina web www.ub.edu/experiencia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento