Les tendències més emergents de la moda es citen a Barcelona

  • La moda és un dels majors capitals creatius i empresarials de Catalunya.
  • El 8 de juliol comença la Setmana de la Moda de Barcelona.
  • Emmarca la passarel·la 080 Barcelona Fashion, el Little BCN i el ModaFAD.
Desfilada de la firma catalana Mango a l'edició del febrer del 080 Barcelona Fashion.
Desfilada de la firma catalana Mango a l'edició del febrer del 080 Barcelona Fashion.
ARXIU
Desfilada de la firma catalana Mango a l'edició del febrer del 080 Barcelona Fashion.

La moda és un dels majors capitals creatius i empresarials de Catalunya i té un aparador propi que dos cops l'any mostra al món el potencial del nostre disseny. Ja està aquí la Setmana de la Moda a Barcelona, que està formada per tres esdeveniments simultanis, a cada qual més important: la passarel·la 080 Barcelona Fashion, el Little BCNi el ModaFAD. La 080 Barcelona Fashion trepitja la catifa vermella a partir del dilluns 8 de juliol, amb una trentena de dissenyadors i marques, i amb la desfilada d'una de les marques catalanes més internacionals, Mango, que ha sabut expandir la democratització de la moda de la mà de la marca Barcelona.

La desfilada tindrà lloc al DHUBde la plaça de les Glòries a partir de les 20.30 hores. Dimarts presentaran les seves propostes per a la primavera i l'estiu del 2014 (el sector de la moda s'avança un any al mercat amb les seves col·leccions) les marques Desigual, Zazo & Brull o Manuel Bolaño. Dimecres serà el moment en què TCN i Custo Barcelona puguin expressar les seves tendències.

Dijous dia 11 plasmaran en models les seves creacions Guillermina Baeza, Miriam Ponsa, Josep Abril i ModaFAD i la cloenda de divendres s'encarrega a dues altres firmes: Escorpion i Punto Blanco, deixant el darrer passi de models per a la Final d'Elite Model Look. Tota la informació d'aquesta macrotrobada de la moda catalana es troba detallada al web oficial www.080barcelonafashion.cat.

La moda per als nens i nenes té el seu altaveu propi, anomenat Little Barcelona. Celebra la seva quarta edició els dies 14 i 15 de juliol a l'edifici DHUB del Disseny Hub Barcelona. Entre les marques participants en aquesta fira sectorial hi ha Lilo & Co, Miss Mia, Infanitas, Juanacadabra, Ponytail, Two Needles, Disseny Plus, Casa K, Bonjour Bebé o Baobabs (més informació a www.littlebarcelona.com). Nascut l'any 2012, Little Barcelona busca sobretot ser una plataforma de llançament de les noves firmes de moda, accessoris i  decoració dedicats a l'univers infantil i sota el paraigua de l'esmentada marca Barcelona. A banda de les presentacions de marques, s'organitzen tallers per als protagonistes de totes les creacions: els més petits de la casa.

Per la seva banda, ModaFAD (www.modafad.org) desplegarà els seus encants al DHUBdins de la passarel·la 080 amb una desfilada pròpia que tindrà lloc dijous dia 11 a partir de les 21.00 hores. ModaFAD, l'aparador de la moda emergent a Catalunya, ha celebrat 34 edicions i ha catapultat a la fama a Jordi Labanda, Gori de Palma, Josep Abril o Ailanto. Al febrer passat van desfilar les marques guanyadores de l'edició, Ssic and Paul i The Coop Rois Campoy. Precisament, l'exposició El millor disseny de l'any recull, fins al 31 d'octubre, al Disseny Hub, seu del FAD, les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorguen les associacions del FAD en les diferents disciplines del disseny.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento