Els vins del Penedès es traslladen al Pg Joan de Borbó

  • La DO del Penedès elabora 17 milions d'ampolles de vi anuals.
  • La denominació d'origen es dóna a conèixer a Barcelona.
  • La fira s'ubica de divendres a diumenge de 12.00 a 22.30 hores.
  • Actuaran els artistes La Brigada, Lax'n'Busto i Cesck Freixas.
Una botella de vino, con su corcho para garantizar su cierre hermético.
Una botella de vino, con su corcho para garantizar su cierre hermético.
WIKIPEDIA/Mike DelGaudio
Una botella de vino, con su corcho para garantizar su cierre hermético.

La denominació d'origen del Penedès, cent per cent catalana, elabora 17 milions d'ampolles anuals. No obstant això, Catalunya en compra més de 20 milions d'ampolles a La Rioja.

Als restaurants de Barcelona, a més, prop del 70% del vi que es consumeix tampoc és català. Per invertir aquesta tendència, la D.O. Penedès i l'Acadèmia Tastavins organitzen un desembarcament promocional de l'àmbit Penedès al Passeig Joan de Borbó de Barcelona.

La trobada té lloc de divendres a diumenge en horari de 12.00 a 22.30 hores. Entre els actes en què es podrà participar hi ha una mostra de vins que aplegarà a tots els elaboradors de la denominació. També una recopilació de les obres d'art més famoses dels diferents museus de la comarca.

Concerts de Lax'n'Busto o La Brigada

Alguns d'aquests espais són el Museu Molí de Paper de Capellades, el Museu de la Pell d'Igualada, el Museu Romàntic Can Papiol, el Museu del Ferrocarril de Catalunya o el Museu Cau Ferrat, entre d'altres. Una altra exposició fotogràfica exhibeix les imatges dels paratges més bells del Penedès.

A partir de les 21.30 hores, al macroespai ubicat a la fira, actuaran grups capdavanters de la província. Divendres ho farà La Brigada; dissabte, Lax'n'Busto i diumenge, Cesk Freixas. Activitats tradicionals. Dissabte (18.00 hores) es farà una trobada tradicional de capgrossos, gegants i del bestiari sense foc de l'Àmbit Penedès. Diumenge, altra trobada, en aquest cas de les colles castelleres, en dos torns (a les 12.00 i a les 17.00 hores).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento