La Guàrdia Urbana vetlla amb xerrades per la seguretat de la gent gran durant aquest estiu

  • Els agents fan sessions informatives a tots els districtes de Barcelona.
  • També han editat 3.000 fulletons amb consells pràctics de seguretat.
  • Durant aquest estiu es faran més de 30 xerrades a centres i casals.
Guardia Urbana de Barcelona.
Guardia Urbana de Barcelona.
ARCHIVO
Guardia Urbana de Barcelona.

A través de sessions informatives, la Guàrdia Urbana s'adreça a les persones grans per tal que  incrementin la seva seguretat durant les vacances. L'Ajuntament col·labora amb la policia local i a través del Comissionat d'Alcalde de la Gent Gran amb aquesta sèrie de sessions informatives. Es vol que aquest col·lectiu, un dels més vulnerables, eviti situacions de risc, amenaces i delictes.

Les sessions es fan al juny i al juliol als centres i casals de tots els districtes. N'hi haurà 30 xerrades de 40 minuts de durada, amb consells de seguretat de caràcter pràctic.

Consells de seguretat

Es recomana que no expliquin gaire que marxen de vacances, demanar a algú que els reculli les cartes, vigilar l'equipatge, no dur pertinences de valor a la platja i no deixar objectes valuosos a la vista al cotxe.

S'han editat 3.000 fulletons que es repartiran durant les sessions.A Barcelona, viuen 338.509 persones de 65 anys o més, el 20,89% del total de la població. Els districtes que tenen més persones de 65 o més són l'Eixample (58.173), Sant Martí (45.846) i Horta-Guinardó (39.258).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento