Un mercat solidari fa realitat els desitjos dels nens i nenes malalts

  • Cinquena edició de la iniciativa de la Fundació Pequeño Deseo.
  • Té lloc del 4 al 8 de juny als Jardins del Palau Robert de Barcelona.
  • L'horari és de 10.00 a 20.00 hores i l'entrada és lliure i gratuïta.
Una nena rebent una sorpresa gràcies a la Fundació Pequeño Deseo.
Una nena rebent una sorpresa gràcies a la Fundació Pequeño Deseo.
FUND. PEQUEÑO DESEO

La Fundació Pequeño Deseo celebra, del 4 al 8 de juny, la cinquena edició del seu mercat benèfic. Aquesta iniciativa solidària ofereix la possibilitat de comprar roba, complements i cosmètica de grans marques a preus assequibles.

Entre les firmes que hi participen en aquest mercat hi ha Mango, TCN, La Perla, Lotusse, Natura Bisse, BonBon, Little House, Brussosa, Janina o Za-patitos, entre d'altres.

Il·lusionar als infants

Aquest mercat ambulant obert al públic recaptarà fons destinats íntegrament a complir els desitjos dels nens i nenes que pateixen malalties cròniques o de mal pronòstic amb la idea de animar-los emocionalment per tal que surtin endavant. El lema de la fundació d'àmbit estatal, apolítica i aconfessional Pequeño Deseo, diu que «de vegades, complir el desig d'un nen és la seva millor medicina».

El lloc on es desplega la iniciativa és ben cèntric, els Jardins del Palau Robert, al número 107 del Passeig de Gràcia (a tocar de l'avinguda Diagonal). L'horari d'obertura és de 10.00 a 20.00 hores i l'accés al mercat és lliure i gratuït. Un altre lema de la fundació és: «Canviem la rutina per la il·lusió i la por per l'esperança».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento