Moda i disseny inunden els carrers del Raval i la Rambla

  • L'hotel Chic & Basic Ramblas acull el dia 8 de juny Changing Room.
  • 25 dissenyadors ocupen creativament les habitacions de l'establiment.
  • Els dies 8 i 9 de juny el Raval és una passarel·la amb Paso de Zebra.
Participants en una edició passada de la trobada Paso de Zebra al Raval.
Participants en una edició passada de la trobada Paso de Zebra al Raval.
KARINA BARRAGAN

La moda i les tendències tenen un pes específic aquest mes de juny dins de l'oferta cultural barcelonina. A l'espera de la celebracio de la nova edició de la Passarel·la 080, a principis de mes es porten a terme dues iniciatives ben trendies (de moda).

Per una banda, els dies 8 i 9 de juny, la moda, el disseny i l'art són els protagonistes de Paso de Zebra, que en aquesta quarta edició farà un homenatge a la multiculturalitat del barri del Raval, que acull bona part de la proposta, juntament amb el Gòtic.

Així, les galeries Maldà (Portaferrissa, 22) són el punt neuràlgic de la trobada i dels dissenyadors presents. Són 35, que es distribuiran entre la galeria 7 i diferents pop up stores (botigues efímeres).

A més de les Maldà, Paso de Zebra estarà present als carrers Carretes, de l'Aurora, Vistalegre i la plaça del Padró (11 a 00 h). Per a més informació, es pot visitar www.pasodezebra.org. Organitza l'associació de promoció del disseny sense ànim de lucre Muchafibra.

Les tendències s'allotjen en un hotel

A banda, el 8 de juny té lloc  també Changing Room, una proposta  anual sorprenent en la que 25 dissenyadors, tant nacionals com internacionals i escollits entre més de 200 aspirants, ocupen el mateix nombre d'habitacions d'un hotel de Barcelona (en total, 25) amb els seus productes.Cada dissenyador plasma la seva particular manera de veure el món en l'espai que li han encarregat.

El visitant pot així ser partícep d'aquest univers adquirint aquestes peces úniques a bon preu. S'hi inclouen roba, calçat i accessoris tant per a home com per a dona i per a nen.

Els hotels escollits per a aquesta festa de la tendència pertanyen a la cadena Chic & Basic, que comparteix filosofia amb Changing Room. Enguany, es passa, però, del barri del Born a l'hotel Chic & Basic Ramblas. Aquest establiment està ubicat al número 7 del Passatge Gutemberg.

La cita és el proper dissabte 8 de juny entre les 11.00 i les 22.00 hores. L'entrada és gratuïta i es pot aconseguir més informació des de la pàgina web www.changingroom.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento