Les mestres agredides pels pares d’un alumne mantenen la denúncia

Per la via penal.
Les dues mestres i la conserge del Centre d’Educació Infantil i Primària Eduard Marquina de Barcelona es van ratificar ahir davant el jutge sobre el cas d’agressions i amenaces rebudes presumptament per uns pares que volien imposar que el seu fill entrés abans.Inicialment, Juan V. A. i Montserrat V. s’enfrontaven a un acusació de faltes per amenaces, però, a petició de la fiscalia, el cas va derivar en atemptat a l’autoritat.

Els fets van transcórrer el passat 11 d’octubre en aquest CEIP del Besòs quan els pares de l’alumne, que té quatre anys, es van indignar amb la direcció de l’escola perquè els van demanar un pagament simbòlic de cinc euros perquè el seu fill, amb un horari d’entrada a les 9.30 hores, fos admès al servei d’acollida una hora abans. Després de negar-se a abonar la quantitat, pare i mare es van personar al centre i van amenaçar i insultar a la directora, a la cap d’estudis i a la conserge, unes amenaces que van derivar en agressions a la cap d’estudis, agafant-la pel coll i sacsejant-la, causant-li lesions, segons la denúncia.

Es tracta del primer cas conegut en què una jutge obre diligències penals per un delicte d’atemptat per l’agressió a uns professors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento