Família que sona familiar

Dos parells de germans que revolucionen el panorama tocant de forma personal però recordant de Marvin Gaye a The Mama’s And The Papa’s.
The Magic Numbers, dues parelles de germans en plena forma musical. (Arxiu)
The Magic Numbers, dues parelles de germans en plena forma musical. (Arxiu)
The Magic Numbers, dues parelles de germans en plena forma musical. (Arxiu)
Quartet format per dues parelles de germans, The Magic Numbers no només són família, sinó que sonen familiars. Hereus del soft-rock que durant un temps va estar en mans dels Belle & Sebastian, els britànics tenen un bon grapat d’artistes i grups com a referència, de tots colors. Des del country de Búfalo Springfield al soul de Marvin Gaye, passant pel folk-pop més melòdic de The Mama’s And The Papa’s.Tot un cocktail d’estils per tal de fer-se’n una idea de com sona aquesta banda, que aquesta nit actuarà un cop més a Barcelona tocant alguns dels seux èxits, com Forever Lost o No Such Thing, a més dels esperats nous temes del seu més imminent álbum, Those The Broke.

Després la calma...

Si amb els The Magic Number es respira un ambient d’alegria, felicitat i amor, amb els Pigeon Detectives l’atmosfera es transforma en una conjunció de salvatge directe i adrenalina sobre l’escenari. El seu és el rock de la vella escola, inspirat en formacions com Led Zeppelin, The Beatles o The Velvet Underground. Aquesta nit tocaran els temes del seu recopilatori, What We All Want. La banda de Leeds va presentar nou senzill, I Found Out, el passat 6 de novembre.

* Razzmatazz. Almogàvers, 122. Avui (19.30 h). 17 i 20 euros. I a les 02.30 hores.  12 i 15 euros.

Pop a la cadira elèctrica

A banda d’aquests dos concerts, el Festival Wintercase acull també aquesta nit a la Sala 1 de Razzmatazz les actuacions de Peter, Bjorn & John, que presentaran el seu darrer álbum, Writer’s Block, un tractat de pop-folk, i dels Goodbooks, actualment una de les bandes més prometedores del circuit pop anglés, amb històries curioses, com la de la dona del primer condemnat a la cadira elèctrica.

* Informació a www.salarazzmatazz.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento