Sónar
Ambiente en el Sónar, festival de música de Barcelona. EFE

El festival Sónar de musica avançada ha obert una línia de col·laboració amb el Mobile World Congress (MWC), dins d'un seguit d'iniciatives que la ciutat desenvoluparà durant els propers cinc anys en el marc del Mobile World Festival, tal i com han explicat els promotors del festival, que enguany, a l'igual que el MWC, es trasllada a la Fira de Gran Via.

Amb marca pròpia: Sónar+D

Es crearà la marca Sónar+D per tal de promoure sota aquest paraigua workshops, hackatons, instal·lacions interactives, demos i presentacions. La finalitat és fer més accesible el vincle entre tecnologia, creativitat, mobilitat, innovació i negoci.

El cartell del Sónar el formaran 130 artistesAl programa del Sónar d'enguany sobresurten dos noms: els de Kraftwerk i Pet Shop Boys, que seran els grans reclams del 20è aniversari del festival. Kraftwerk oferirà un espectacular xou en 3 dimensions.

Altres noms que s'afegeixen al cartell són els de Derrick May, Matthew Herbert o Laurent Garnier, Lindstrom & Terje, Skrillex, Diplo, Paul Kalkbrenner, Justice djs, Modeselektor djs, Mayor Lazer, Soulwax, TNGHT, Delorean o Seth Troxler.

Consulta aquí más noticias de Barcelona.