Nova trobada Pels pèls

El Teatre Borràs estrena la comèdia de Paul Pörtner, una divertida obra en què el públic resoldrà un crim, ja representada a Barcelona el 1987.
Els actors: Beth Rodergas, Enric Majó, Àlex Casanovas, Pep Planas, Eduard Farelo i Mercè Comas.
Els actors: Beth Rodergas, Enric Majó, Àlex Casanovas, Pep Planas, Eduard Farelo i Mercè Comas.
Els actors: Beth Rodergas, Enric Majó, Àlex Casanovas, Pep Planas, Eduard Farelo i Mercè Comas.
Si quelcom ha vist algun cop aquelles pel·lícules en què es comet un crim entre quatre parets i tots els protagonistes en són sospitosos, es pot fer una idea del fil de Pels Pèls.Un aparentment tranquil saló de bellesa es converteix en l’escena d’un esbojarrat assassinat, donant lloc a una divertida comèdia del tipus endevina qui ho ha fet, on el públic aconsegueix resoldre el crim.

No és pas la primera vegada que es representa aquesta obra, de Paul Pörtner, als escenaris catalans. El 1987, sota la direcció de Pere Planella, Pels Pèls s’estrenava al Teatre Victòria.

Ara ho farà de nou, a partir del proper dijous, aquest cop sota la direcció d’Abel Folk, al Teatre Borràs, amb Àlex Casanovas, Mercè Comas i Enric Majó, entre alguns dels nous protagonistes.

L’obra és una producció de La Projectora, empresa que busca unir la qualitat i la comerciabilitat i que ha produït obres com Pel davant i pel darrera i El mètode Grönholm, entre d’altres.

* Teatre Borràs. Pl. Urquinaona, 9. Dijous, dissabtes i diumenges, a les 18.30 h, dijous i divendres, a les 21.30 h, dissabtes a les 22 h. Preu entrades, de 15 a 28 euros.

Sis milions d’espectadors

L’obra es va estrenar fa 28 anys a un teatre de Nova York, sota el títol Shear Madness, i aviat es va convertir en tot un èxit que va recórrer el món. La filosofia dels seus creadors: “Si el públic té alguna cosa més diver-tida a dir o a fer que els actors, hem de deixar que ho faci. És aquí on resideix la màgia d’aquesta obra”.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento