Un regal per als nuvis del rock

La banda britànica The Wedding Present torna als orígens, un cop assolits els 20 anys de trajectòria. Prèviament actuaran els catalans tecno-pop Anorak.
The Wedding Present en una imatge promocional i actual. (Sinnamon)
The Wedding Present en una imatge promocional i actual. (Sinnamon)
The Wedding Present en una imatge promocional i actual. (Sinnamon)
La banda britànica The Wedding Present torna a Barcelona amb un recopilatori sota el braç, Searching the paradise, el següent treball després de Take Fountain, l’èxit que ja els va portar a la ciutat l’any passat.

Després de 20 anys d’història, aquesta banda reneix de la mà del seu líder, David Gedge, qui treballa per a situar-la entre les capdaventeres de l’indie rock i que per aquesta ocasió tocarà els temes que van contribuir a la gestació d’aquest moviment musical que ara volen tornar a conquerir.

Com a tel·loners, actuaran els catalans Anorak, amb la presentació del seu nou disc, Synthetic Pop Covers From The European Space Agency. La formació juga a casa i s’atreveix a versionar el seus ídols: Stone Roses, The Clash, Stranglers, The Jam i Wire, però amb la seva empremta de tecno-pop vintage.

* Sala Apolo. Nou de la Rambla, 113. Diumenge (21.30 h). 14 i 19 euros.

El retorn del líder

David Gedge va abandonar The Wedding Present per embarcar-se en un altre projecte, Cinerama, que ara torna a deixar de banda per retornar al grup que l’ha fet un nom en el panorama independent britànic i europeu. D’aquesta manera, el quart disc de Cinerama es va convertir en un nou treball de The Wedding Present, Take Fountain, i en gires com l’actual.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento