Bogeria de sons amb Mayumana

La companyia teatral torna a Barcelona després de dos anys amb la seva música al ritme dels instruments més insòlits.
Coreografies pròpies d’un espectacle diferent i trencador.
Coreografies pròpies d’un espectacle diferent i trencador.
Coreografies pròpies d’un espectacle diferent i trencador.
La traducció del terme hebreu Mayumana al català és habilitat o destresa. I això és el que demostren els artistes d’aquest espectacle, capaços de fer música de molt diverses tonalitats utilitzant instruments tan curiosos i diferents com els seus propis cossos, llaunes d’oli, galledes d’escombreries o aletes de natació.La companyia teatral torna a Barcelona després de més de dos anys d’absència, per a oferir un nou espectacle de ritme, color i energia, fins el 19 de novembre, al teatre Tívoli.

Llarga trajectòria

Creada ja fa 10 anys, compta amb una quarantena d’artistes de gairebé 20 nacionalitats diferents, entre elles l’espanyola. No obstant això, als seus espectacles Mayumana només situa damunt l’escenari un màxim d’una desena d’actors.

Han actuat a sales d’arreu del món, no només representant Mayumana, sinó també l’espectacle Adraba, dirigit als més petits.

En l’actualitat Mayumana està dirigida pels seus propis creadors, Boaz Berman, nascut a Tel Aviv, i la novaiorquesa Eylon Nuphar. El seu objectiu era crear un espectacle provinent de diverses disciplines artístiques que conjuguessin ritme i habilitat personal dels actors, amb la finalitat de transmetre un «sentiment d’alegria a l’espectador», segons les seves pròpies paraules.

Cap actuació és igual a les altres. El show evoluciona i improvisa durant la seva mateixa execució, en un procés continu d’innovació. Allà on actuen se’ls reconeix per la seva llibertat de creació i alegria de viure.

* Teatre Tívoli. Casp, 12. Fins el 19 de novembre. Dimecres i dijous, a les 21 h; divendres, a les 22 h; dissabtes, a les 22.30 h i diumenges a les 18 hores. Preu entrades, de 20 a 35 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento