Jazz i compromís social reobren la sala Muntaner

El músic Dani Nel·lo i una obra sobre assetjament sexual donen avui la benvinguda  a la nova temporada de la sala Muntaner, un teatre que ha estat un any i mig d’obres.
El risc, una constant en la trajectòria de la sala Muntaner, reapareix en aquest espai que avui torna a programar teatre, passat l’any i mig de reformes que l’ha deixat fora de servei durant tot aquest temps.Amb les millores fetes, la Muntaner es reestrena amb un espectacle que tracta un tema delicat i arriscat que recull la realitat més crua de la societat. I el risc és doble, perquè aquest text pertany a un autor jove que encara no ha tingut l’oportunitat d’estrenar gaire, Francesc Cerro. Mika i el Paradís tracta l’assetjament sexual, la pederàstia i l’assetjament escolar. Ricard Salvat dirigeix l’espectacle amb Pep Torrents, Teresa Sánchez i Miquel Garcia donant la cara davant dels espectadors.

L’obra està coproduïda amb el Centre d’Arts Escèniques de Reus (CAER) i es mantindrà a l’estrenat cartell fins al 12 de novembre.

L’excomponent de Los Rebeldes, el músic Dani Nel·lo, posa la nota musical a la nova programació amb Negra i Criminal. La ciutat de les ombres. En aquest muntatge que s’estrena dijous, el saxofonista posa en diàleg la música jazz amb la novel·la negra.

Nova cara però mateix cos

En els mesos de treball, la sala que dirigeix durant 12 anys Josep Maria Coll s’ha remodelat i renovat tot i que mantindrà la mateixa estructura que coneixen els espectadors. Els seients s’han augmentat, passant de 170 a 183, i s’ha millorat la visibilitat en els laterals del teatre. Les feines han necessitat un pressupost de dos milions d’euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento