Una nit de compres amb molt de glamur per Barcelona

  • El dijous dia 22 les botigues d'aquest eix comercial estaran obertes fins a la matinada.
  • Els establiments participants es vesteixen de llegenda i de romanticisme.
Es la segunda calle del lujo en España, tras Serrano en Madrid.
Es la segunda calle del lujo en España, tras Serrano en Madrid.
ARCHIVO
Es la segunda calle del lujo en España, tras Serrano en Madrid.

Aprofitant l’encesa de llums de Nadal a la ciutat de Barcelona, el proper 22 de novembre, se celebra la tercera edició d’una de les activitats més glamuroses de la capital, The Shopping Night Barcelona. Durant el vespre del proper dijous, les principals botigues de luxe i de grans marques del Passeig de Gràcia i dels seus carrers adjacents es vestiran de gala.

Comerços vestits de llegenda

Oferiran una jornada extraordinària de portes obertes als clients des de les 20.00 hores i fins a la una de la matinada i posaran a l’abast dels visitants el millor d’una experiència de shopping (compres)i lifestyle (estil de vida)nocturns. La iniciativa suma any rere any cada cop més establiments participants, així com una major implicació ciutadana. Com a novetat d’enguany, les botigues participants es vesteixen de llegenda i de romanticisme. La proposta també busca reforçar el paper internacional de Barcelona com una destinació de compres, moda, cultura, art, hostaleria i restauració.

Per incrementar encara més aquest concepte es portaran a terme diferents accions en tot l’eix de The Shopping Night, que inclou també alguns dels hotels de l’àrea. El leit motiv d’aquesta edició està inspirat en la tradició literària europea dels segles XVIII i XIX, que els organitzadors han anomenat Estilo de vida de Fairy Tales (cuentos de hadas). Els impulsors d’aquesta nit de trobada amb la moda són Amics del Passeig de Gràcia, associació presidida per Lluís Sans. El director de l’esdeveniment és Albert Garriga. Dijous dia 22. Pg de Gràcia. Des de les 20.00 hores a la una de la matinada. www.theshoppingnight.com.

89 edició de la cursa Jean Bouin

Diumenge, la cursa nascuda el 1920 celebra la seva 89ena edició al Parc de Montjuïc. És la prova en ruta més antiga de l’Estat.

Festa Universal dels Infants

El Parc de la Ciutadella és la seu demà dissabte de les activitats previstes dins la Festa Universal de la Infància 2012. La celebració preveu l’organització de diversos tallers relacionats amb el circ per tal que els nens i nenes aprenguin, per exemple, a fer equilibris amb monocicles i cables, fer acrobàcies, pujar a un trapezi ojugar amb els malabars. Per participar activament a la festa, es rebrà el diploma de Defensor o Defensora dels Drets dels Infants (Parc de la Ciutadella; Davant de la Glorieta; Dissabte de les 10.30 a les 14.00 hores; Gratis; Més informació al web www.bcn.cat).

Diàspora per la convivència

La 9ª Dàspora (del 20 de novembre a l’1 de desembre a Barcelona i fins al 18 de novembre a Sant Cugat) sensibilitza amb les arts visuals, les noves tecnologies i el II Seminari Internacional de Convivència Planetària, sobre la convivència pacífica, la solidaritat i la cura de la Terra. El missatge de la Diàspora d’enguany gira al voltant de la responsabilitat de tothom, en menor o major mesura, en el conflicte polític i social que viu Colòmbia, així com a qualsevol altre lloc del món. Del 20 de novembre a l’1 de desembre a Barcelona i fins al 18 de novembre a Sant Cugat. Més informació a la pàgina web: www.imagocatalunya.org/diaspora.

Pista de Gel a la Plaça de Catalunya

La cèntrica plaça serà novament el lloc d’ubicació de la Pista de Gel, que enguany obre portes el proper 22 de novembre amb reformes afegides i una nova coberta per millorar l’accessibilitat i comoditat dels patinadors. Es promocionaran els esports d’hivern i es faran cursets d’iniciació per a infants. Pl. Catalunya. A partir del 22 de novembre i fins al 6 de gener de 10.00 a 21.00 hores de dilluns a divendres. Festius i vigílies de festius, fins a les 23.00 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento