La veu del carrer

Trobats i entrevistats a la plaça Sanllehy
Marisa Pons. Comercial, 34 anys

«Si les guarderies no fossin cares, aniria per la nena». «Tinc un nen de tres mesos i un altre de dos anys. Al meu barri només hi ha una guarderia pública. Si no fossin tan cares, aniria per la nena. He deixat de treballar fins que el petit faci un any perquè si fas mitja jornada has de pagar menjador, cangur… i per això els crio jo que els he tingut!».

Fernando Villa. Jubilado, 60 años

«Desde que me jubilé intento vivir lo mejor posible». «Trabajaba en la banca y mi empresa me prejubiló hace seis años. Ahora voy al gimnasio, cocino, paseo… intento vivir lo mejor posible. Por el trabajo dejé hobbies como la espeleología, y ahora meterme solo… También me gustaba el montañismo y también lo he dejado un poco».

Tomás Sanchís. Importació, 46 anys

«L’habitatge és de primera necessitat i no s’hauria d’especular». «Tinc alguna propietat però visc de lloguer. Et trobes preus que no obeeixen a la realitat. L’habitatge és un tema de primera necessitat i no s’hauria d’especular. El lloguer és una bona opció i s’hauria de potenciar».

Mª Àngels Saborit. Educadora, 56 anys

«Estic desencantada dels polítics». «Estic decebuda amb tots els polítics. Fan moltes promeses però jo com a vídua em trobo amb molts problemes. Si no fos perquè és un dret i un compromís, em vindrien ganes de no votar. Però si no voto em perjudico com a ciutadana».

Víctor Sarasa. Iluminación, 24 años

«De momento veo imposible poder comprarme un piso». «He intentado comprarme un piso varias veces y de momento lo veo un poco imposible. Tendrían que bajar los precios y el Gobierno ofrecer ayudas. Primero buscas por zonas concretas, cerca de la familia… pero es imposible. Te tienes que ir a las afueras o quedarte con los padres».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento