Un nou ambulatori que havia de construir-se al març acumula brutícia

Salut va dir que les obres del CAP Progrés-Raval ja estaven en marxa. No hi ha ningú treballant per problemes amb l’adjudicació.
El solar on s’ha de fer el CAP Progrés-Raval acumula brutícia perquè no hi ha ningú treballant. (Eros Albarrán)
El solar on s’ha de fer el CAP Progrés-Raval acumula brutícia perquè no hi ha ningú treballant. (Eros Albarrán)
Un sense sostre hi ha plantat una tenda de campanya. Aquesta és l’única activitat que des de fa mesos es pot detectar en un solar de Badalona on, suposadament, al març ja es treballava en la construcció de l’ambulatori Progrés-Raval . Així ho va assegurar per escrit la consellera de Salut, Marina Geli, responent a una consulta del PP al Parlament.L’estat d’abandó en què es troba el solar desmenteix l’afirmació de la consellera i els veïns confirmen que mai s’hi ha fet res més que enderrocar les antigues construccions. La consellera fins i tot preveia que el CAP Progrés-Raval entrés en funcionament la tardor de l’any vinent. El director del sector sanitari del Barcelonès Nord, Vicenç Perelló, ha confirmat a 20 minutos que les obres es van haver de tornar a adjudicar el 15 de setembre per «problemes amb l’anterior empresa adjudicatària» i ha atribuït a una possible «confusió» l’afirmació de la consellera que les obres ja havien començat.

Els veïns de la zona somriuen amb escepticisme quan se’ls demana si és en aquell solar abandonat, ple d’escombraries, on es farà el nou ambulatori pels barris badalonins del Progrés i del Raval. Al solar tot continua igual,  però Perelló preveu que el nou CAP comenci a donar servei d’aquí «uns 20 mesos», és a dir, al maig de 2008.

Recinte vigilat per un clan

Si bé la titularitat de l’administració sobre el solar no es fa notar amb cap cartell públic, qui sí que s’ha atribuït la vigilància del recinte és un clan gitano, que s’ha limitat a penjar un dels seus característics cartells identificatoris: la roda d’un carro dibuixada sobre un cartell dividit en dues franjes de color blau i verd. Cap veí, però, ha vist mai cap vigilant al solar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento