La veu del carrer

Entrevistats al carrer Major de Sarrià
Jordi Farell. Jubilat, 73 anys

«El bus 130 només cobreix la quarta part del barri». «Sóc el president de l’Associació de Comerciants de Sarrià. El barri té unes característiques molt determinades que fan que el petit comerç no tiri endavant. La botiga de tota la vida és una part molt insignificant. A més, el bus de barri, el 130, no cobreix més que una quarta part de Sarrià. No passa per la zona on es troben tots els serveis».

Jordi Rovira. Químic, 59 anys

«Vallvidrera s’ha transformat en un nucli dormitori». «Visc a Vallvidrera i els dies festius està tot tancat: bars, restaurants... S’ha transformat en un nucli dormitori. Jo fa 40 anys que hi visc i abans no era així, hi havia més vida de dia i de nit. Hi ha súpers, però no llocs on, per exemple, comprar peix fresc. Jo baixo a Barcelona a comprar amb el funicular. Baixo a comprar peix i ja ho compro tot!».

Luz Rodríguez. Psicòloga, 50 anys

«Aquí hi ha un centre per a toxicòmans i no hi ha problemes». «Treballo amb toxicòmans aquí al barri i mai hi ha hagut polèmica, com ha passat a la Vall d’Hebron. El centre està des del 1985 i mai hi ha hagut problemes amb els veïns, al contrari, col·laboren. La gent que ve al centre és la gent del barri. Ningú els vol al seu barri, però es necessiten equipaments i cal apropar els recursos a la gent del barri».

Joana Álvarez. Becària, 25 anys

«S’ha de tornar al sistema de contenidors». «En els últims anys hi ha molta brutícia pel carrer. El barri està molt deixat i només es preocupen d’ell per la Festa Major. A més, la brossa s’ha de baixar de 20 a 22 hores i deixar-la al carrer. Pels escombriaires això és un problema, ja que han d’anar bossa per bossa, i també per a la gent que vol reciclar. S’ha de tornar al sistema de contenidors».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento