Tres avaries col·lapsen quatre línees de Rodalies

La C4 va patir retards al matí i a la tarda. Els viatgers van acumular-se a les andanes. Hi va haver empentes, nerviosisme i retards de més d’una hora.
Un usuari afectat fa una queixa ahir a Sant Andreu Arenal. (Eros Albarrán)
Un usuari afectat fa una queixa ahir a Sant Andreu Arenal. (Eros Albarrán)
Un usuari afectat fa una queixa ahir a Sant Andreu Arenal. (Eros Albarrán)
El servei de Rodalies va tornar a viure ahir una jornada negra d’incidències amb tres avaries: una pel matí i dues a la tarda, que van afectar quatre línees. La més perjudicada va ser la C4 (Manresa-Sant Vicenç de Calders) i els retards van superar els 20 minuts de mitjana, segons Renfe, tot i que hi ha usuaris que van patir-ne de més d’una hora.La primera incidència es va produir cap a les 6 del matí en un tren de mercaderies que circulava en sentit Barcelona, a l’alçada de Sant Vicenç de Calders. L’avaria va causar retards en sis trens de la línea C-4 de Rodalies. El problema es va resoldre cap a les 7.30 hores. La segona va afectar a quatre línees de Rodalies. A les 15.30 h es va detectar una avaria en un tren que abandonava l’estació d’Arc de Triomf i es va solucionar a les 16.15 h. Va provocar retards en sentit nord a les línees 1, 3, 4 y 7. Es van haver de desviar trens per l’estació de Passeig de Gràcia.

Al vespre, una nova avaria en un tren a Arc de Triomf va tornar a col·lapsar el servei, amb aglomeracions a Sant Andreu Arenal, Sants i Catalunya, entre d’altres. Els usuaris es van queixar de falta d’informació, del caos i les empentes. N’hi ha que van travessar les vies a peu.

Precisament, ahir, Adif i Renfe van crear un comitè permanent per coordinar millor les incidències.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento