Els veïns de Les Corts no volen un altre Barça 2000

No veuen bé que l’Ajuntament deixi les instal·lacions de Montjuïc al Barça a canvi de la cessió de terrenys que el club té als voltants del Camp Nou

Els veïns de Les Corts ja s’oloraven que alguna cosa tramaven l’alcalde de Barcelona, Joan Clos, i el president del Barça, Joan Laporta, sobre el futur dels terrenys que ocupen el Ministadi i el Palau Blaugrana. Una part dels mateixos podrien passar a mans de l’Ajuntament a canvi de que el club traslladés l’activitat dels seus equips de futbol base a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, i de les seccions professionals, al Palau Sant Jordi i a d’altres instal·lacions de la muntanya olímpica. Les propostes es perfilaran «en els propers mesos», segons l’alcalde. Veïns de Les Corts s’oposen.

«Pel que he vist als diaris torna el projecte Barça 2000, encara que una mica retallat, per fer diners. Ens posaran un parc temàtic les 24 hores del dia. I els veïns al marge, com sempre», va dir a 20 minutos Lleonart Ramírez, vocal de l’Associació de Veïns El Racó de Les Corts. El trasllat a l’Estadi Olímpic del futbol base blaugrana seria a partir de la temporada 2007-2008 quan l’Espanyol deixi la instal·lació per anar al seu nou estadi de Cornellà-El Prat.

Iniciativa tem un altre ‘pelotazo’

Imma Mayol (ICV-EUiA) ha advertit que el seu grup «no acceptarà un pelotazo com el de la Ciutat Esportiva del Real Madrid». Els ecosocialistes van coincidir amb el PP i CiU al senyalar que qualsevol actuació en els terrenys del Barça «hauran de tenir en compte els veïns de Les Corts». ERC no vol posicionar-se sobre aquest tema fins que no hi hagi un projecte concret.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento