Denuncien la presència de rates en una guarderia

Denuncien la presència de rates en una guarderia

RATAS250105
Entrada de l’escola bressol La Llar d’Infants, ahir. (Foto: Jordi Soteras)
Ampliar
Un centenar de famílies reclamen la desratització. Els pares de l’escola bressol La Llar d’Infants, a Horta, van denunciar ahir les condicions de reubicació d’alguns dels nens del centre, mentre esperen que es faci la desratització del local.
Dos grups d’infants van ser traslladats al vestíbul del centre Valldaura i un altre a una terrassa amb cobertura d’uralita, ubicada en un altre local de la guarderia La Llar d’Infants. Els pares reclamen el trasllat dels nens a altres escoles en condicions, ja que els actuals llocs no estan adaptats a menors i no tenen calefacció ni aigua. Els pares feia mesos que denunciaven l’aparició de rates, i l’Ajuntament va fer una desratització durant el Nadal, però encara no s’han pogut eliminar del tot els rosegadors.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/1556/0/LLAR/RATES/GUARDERIA/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios