Bertomeu Bes. Jubilat

«Arreglo camins a Collserola». «Amb 79 anys, estic jubilat i tinc diverses aficions. Ajudo a una ONG amb treballs d’informàtica. Canto a tres corals de Barcelona i arreglo camins a Collserola. Amb la darrera nevada que va caure, vaig demanar permís a l’Ajuntament per anar amb la serra mecànica i tallar els troncs que estaven enmig del camí. Passen molts ciclistes i s’estranyen».

Lluis Meseguer. Assessor fiscal

«Amb l’habitatge s’està abusant molt». «Visc en un xalet que fins fa un any era segona residència. Abans vivia en un pis de lloguer a Consell de Cent, se’ns va acabar el contracte i ens van oferir comprar-lo, però ens demanaven molts diners. Em va sortir més barat reformar la casa. Amb l’habitatge s’està abusant molt, és el principal problema de la majoria de la gent».

Cintia Salvagno. Limpieza

«Soy optimista... ¿para qué ponerse a llorar?». «Hoy es viernes, así que está todo bien porque termina la semana laboral. Soy argentina y llevo cinco años aquí. Estoy a gusto, aunque he tenido temporadas feas. Soy optimista... ¿para qué ponerse a llorar? Me encanta Barcelona, siempre encuentras algo nuevo... siempre te sorprende».

Raimon Casinos. Gestor cultural

«L’àrea verda és molt gran, però no té prou places». «Tal com està muntada l’àrea verda, puc aparcar a Balmes i no al carrer Sicília, perquè visc al límit de la zona. És una àrea molt gran però no té prou places, perquè hi ha carrers on no es pot aparcar. L’àrea verda organitza els problemes d’aparcament dins l’horari, però a partir de les 20 hores no es pot aparcar».

Àngels Gudayol. Empresària

«Els empresaris som una mica aventurers». «Hi ha diferències de tractament a nivell estatal d’una empresa gran a una mitjana i petita... afavoreixen a la gran i la que de debò sustenta la nació és la mitjana, la petita i el treballador. Fa 28 anys que sóc empresària i sempre ha sigut així, però crec que la situació ha empitjorat. Els empresaris som una mica uns aventurers, no t’ajuda ningú».