El TNC de Sergi Belbel ‘fitxa’ Espriu i Wilde

Lluís Llach recalarà a la sala del 3 al 14 de gener amb un espectacle de comiat de la seva carrera que repassa les seves cançons il·lustrades amb dansa, gest i teatre.
Belbel, ahir al TNC. (Toni Albir / Efe)
Belbel, ahir al TNC. (Toni Albir / Efe)
Belbel, ahir al TNC. (Toni Albir / Efe)
La temporada del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) que arrenca el 28 de setembre inclourà per primer cop obres de Salvador Espriu i Carles Soldevila, dos clàssics de la dramatúrgia catalana. A la nòmina d’autors que fitxa el nou director del centre, Sergi Belbel, se suma una peça d’Oscar Wilde i una altra del Nobel Harold Pinter.El teló del TNC l’obrirà  a la Sala Petita Valentina, una adaptació del clàssic de Soldevila dirigida per Toni Casares, que gira al voltant de la recomposició dels vincles familiars. A partir del 31 de gener, Oriol Broggi signarà la direcció de La primera història d’Esther, una peça ambientada en la mítica Sinera en què Espriu retrata la vanitat.

En la seva gira de comiat,Lluís Llach s’instal·larà del 3 al 14 de gener a la Sala Gran ambTranuites Circus, un passeig per les  seves cançons amb dansa, gest i teatre.

El TNC convida  el Teatre de la Abadía de Madrid que porta Play Strindberg, amb Núria Espert i Lluís Homar.

Al projecte de nous valors, el T-6, s’inclouen estrenes d’Albert Mestres, Àngels Aymar, Jordi Silva i Mercè Sàrrias.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento