A l’agost, la gresca es viu al carrer

Ja està tot preparat per les festes majors de Gràcia i  de Sants. Els seus carrers es disfressaran de temes ben variats.
Un veí guarneix un carrer de Gràcia en una edició passada. (Arxiu)
Un veí guarneix un carrer de Gràcia en una edició passada. (Arxiu)
Un veí guarneix un carrer de Gràcia en una edició passada. (Arxiu)
Les festes de Gràcia ja estan preparades. Per ara, però, la programació és un secret que es desvetllarà el proper dia 4 d’agost en una roda de premsa. El que està clar és que els carrers d’aquest barri es tornaran a disfressar per ironitzar sobre temes de l’actualitat, representar espais exòtics o recrear la història local.Les exposicions, la cursa ciclista, els concerts, les xocolatades... continuaran sent activitats que els veïns del barri i la resta de barcelonins podran gaudir en aquesta festa major, que es celebrarà, com sempre, des del 15 al 21 d’agost.

Abans que acabin les festes de Gràcia, ja hauran començat les de Sants. Divendres 18 d’agost, el waterpolista i veí del barri, Jordi Sans Juan, serà l’encarregat de donar el tret de sortida de la festivitat, que acabarà el 26 d’agost.

A part del tradicional concurs de guarniments de carrers, hi haurà, entre d’altres activitats, l’espectacle del Mag Lari, ball de salsa amb el grup Habana Street i el concert de soul i rhythm and blues amb la veu de Mònica Green.

* www.bcn.es.

Els avalots a Gràcia

Des dels disturbis que protagonitzaren alguns joves a les festes de Gràcia de l’any passat, la polèmica al voltant de les festes alternatives està servida. L’alcade diu ser partidari de «construir ponts de diàleg» amb el col·lectiu okupa per evitar incidents i els «prega» que no tornin a repetir els incidents en aquestes festes. Mentre, l’oposició municipal demana una millor coordinació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento