Oasi independent i gratuït

  • La sisena edició del certamen Plaça Odissea porta a les bandes Maxïmo Park, FM Belfast, Manos de Topo o Pegasvs.
Maximo Park
Maximo Park
Maximo Park

Els britànics Maxïmo Park són els cap de cartell del festival gratuït Plaça Odissea, que un any més torna al Maremàgnum de Barcelona. La sisena edició de l’esdeveniment d’entrada lliure, ja consolidat en l’agenda cultural barcelonina, té fins dissabte més presència d’artistes internacionals, amb les aportacions dels nord-americans Cloud Nothings i els islandesos FM Belfast.

El cartell és molt potent en presència de casa nostra, amb l’afegit dels grups Klaus & Kinski, Nudozurdo, Manos de Topo, Jonston, The Last Dandies i Pegasvs. Els mallorquins Antònia Font van obrir el dijous aquest festival.

Estrenes i revelacions

Maxïmo Park estan a punt d’editar el disc The National Health.Serà al mes de juny. El seu quart treball l’ha produït Gil Norton, qui també ha treballat amb Pixies i Foo Fighters. Els britànics han fet diversos avançaments per internet per als seus fans.

El vocalista de la banda, Paul Smith, opina al respecte d’aquest nou llançament: "Vivim una recessió mundial i tot el món està sent bombardejat amb música alegre i vital. La nació està fora de control i el disc parla de ser una força per canviar la teva pròpia vida". Maxïmo Park actuen dissabte a partir de les 23.15 hores. Els nord-americans Cloud Nothings van participar a la passada edició del festival Primavera Sound i tenen un sorprenent segon disc sota el braç (dissabte, a les 21.50 hores).

L’animació electrònica vindrà de la mà dels islandesos FM Belfast (aquest divendres, a partir de les 22.50 hores). Klaus & Kinski, Nudozurdo i Manos de Topo també estrenen treballs discogràfics en el marc del Plaça Odissea. Actuen, respectivament, dissabte, a les 20.45 hores; aquest divendres, a les 21.30 hores i també avui divendres, a les 20.10 hores.

The Last Dandies i Pegasvs suposen l’aposta del certamen independent pels artistes revelació. The Last Dandies actuen aquesta mateixa nit a partir de les 19.00 hores i Pegasvs ho farà dissabte a les 19.30 hores. Plaça Odissea torna a Barcelona fruit de la col·laboració entre el centre comercial Maremàgnum i la sala indie Depósito Legal de L’Hospitalet.

*Aquest divendres i dissabte al Maremàgnum. Gratis. Més informació al web www.maremagnum.es/laplazaodissea2012.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento