La majoria de queixes que rep la Síndica de Greuges són pel soroll

Baixen les denúncies contra l’ordenança de civisme.
La Síndica de Greuges de Barcelona, Pilar Malla, va assegurar ahir que les principals queixes dels barcelonins continuen sent les relacionades amb el soroll i la contaminació acústica.Els veïns, segons Malla, denuncien els sorolls provocats pels establiments nocturns, aires condicionats o per la gent que hi ha a la via pública.

La Síndica també es va referir als problemes de convivència que han causat durant els últims dies alguns grups d’okupes.  Segons Malla, alguns ciutadans que viuen prop de cases ocupades il·legalment es troben «indefensos» i, alguns han denunciat el soroll que pateixen. Tanmateix, Malla va recalcar que  no es pot criminalitzar tot el col·lectiu.

D’altra banda, la Síndica va explicar que s’ha constatat un descens de les reclamacions relacionades amb l’aplicació de l’ordenança de de civisme. La causa, segons Malla, és la millora d’aspectes com la neteja o els serveis d’assistencia social.

La Síndica va firmar ahir un conveni de col·laboració amb el Síndic de Catalunya, Rafael Ribó. L’objectiu és millorar l’atenció al ciutadà i compartir les informacions i queixes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento