Identificat el pressumpte assassí d'un home a Rubí

Les claus:
  • El presumpte assassí es troba en una presó de Galícia.
  • La víctima va ser trobada una setmana desprès del crim.
  • Víctima i assassí van contactar en un bar de Barcelona.

La policia ha detingut un jove de 22 anys per la seva presumpta implicació en la mort d'un home de 54, que va aparèixer mort el passat dia 14 de juliol, lligat de mans i peus i en avançat estat de descomposició, sobre el llit de casa seva a Rubí (Barcelona).

La Prefectura Superior de Policia de Catalunya ha informat avui que el detingut, Eduard I.C., natural de Romania, és a la presó gallega de Teixeiro (La Corunya) des del passat dia 12, després de ser detingut a Portbou (Alt Empordà), per tenir pendent una ordre de recerca d'una comissaria de Santiago de Compostella per un delicte de robatori amb força. La policia va detenir el presumpte autor de la mort del veí de Rubí després de

trobar les seves empremtes dactilars a la casa on es va cometre el crim i després que un amic de la víctima el reconegués fotogràficament com un dels dos joves amb els quals el mort es va trobar en un bar de Barcelona el dia que presumiblement va morir.

Contacte a Barcelona

Segons la declaració de l'amic de la víctima, aquest va acudir el passat dia 5 de juliol a un bar del carrer Muntaner de Barcelona, on va establir conversa amb dos joves estrangers, un d'ells el detingut, i amb els quals cap a les 22.00 hores de la nit va marxar cap al seu domicili, ja que estaven interessats a llogar-li una habitació. L'autòpsia va determinar que la mort de P.G.F. va ocórrer

una setmana abans que es trobés el cos i que es va produir a conseqüència de l'asfíxia provocada pels forts lligams que li rodejaven el coll.

El cos, que estava lligat de mans de mans i peus, presentava també diversos traumatismes a la cara i a la gola s'hi van trobar dos draps que feien de mordassa.

La policia no ha determinat encara el mòbil del crim i, encara que el domicili estava regirat, no es van trobar a faltar efectes de valor.

El jove detingut havia estat arrestat amb anterioritat a Barcelona al novembre de l'any 2002 en aplicació de la Llei d'Estrangeria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento