Els turistes amb estudis universitaris viatgen més amb el Bus Turístic

Un 48,9% dels usuaris tenen entre 26 i 44 anys. Gairebé el 60% són llicenciats i el 35,9% han cursat almenys cicles mitjans.
Cues de turistes a la parada de Plaça Catalunya per agafar el bus.
Cues de turistes a la parada de Plaça Catalunya per agafar el bus.
El Bust Turístic va passejar per tot Barcelona al voltant d’1,6 milions de passatgers  l’any passat. El 56,9% dels usuaris tenen estudis universitaris, segons una enquesta de Turisme de Barcelona. I el 35,2% disposen d’estudis mitjans.

Una de les explicacions d’aquest nivell alt d’estudis  és les destinacions a equipaments culturals que proporciona el Bus Turístic.

A més, l’usuari rep, amb el bitllet del bus, un talonari amb descomptes per  a exposicions, museus o centres culturals. Per exemple, el turista té una reducció del 20% per entrar a la Casa Batlló.

Viatjar un dia amb el Bus Turístic costa 18 euros i 22 euros dos dies. El turista pot parar a 42 llocs d’interès.

«M’agrada aquest servei de bus perquè em porta ràpid als llocs que vull visitar», assegura Luke, enginyer belga. També Lyn Day, mestra d’una escola de Londres, afirma que és «una bona manera de conèixer la ciutat i els monuments més interessants». Segons Turisme de Barcelona, l’alt percentatge d’usuaris amb estudis universitaris s’adiu al perfil del turista urbà. Una persona aficionada a la cultura, l’art i l’arquitectura. Segons la mateixa enquesta, el 48,9% dels clients del Bus Turístic tenen entre 26 i 44 anys. Mentre que un 17,6% són menors de 25 anys.

El servei té bona acceptació. Un 39% ja habien rebut informació d’aquest bus al seu país d’origen.

Passejant per Catalunya

El Bus Turístic ha traspassat els límits de la ciutat de Barceona. Els turistes que ho desitgen poden escollir entre tres rutes per conèixer altres llocs de Catalunya. Amb la ruta Dalí, l’usuari del bus coneix la ciutat de Girona i visita el museu del pintor empordanès a Figueres. La segona ruta que s’ofereix és una visita guiada a les Caves Codorniu, a la Colònia Güell i poder disfrutar de la platja de Sitges. I per últim, amb la tercera ruta, el turista pot descobrir les restes romanes de  Tarragona o conèixer la ciutat natal de Gaudí, Reus.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento