La petita Ruth patia banys freds, fam, insults i cops

La nena maltractada de L’Hospitalet estava terroritzada pel pare, que no treballava i passava més estona amb ella. Ja va ser hospitalitzada un cop.
A mesura que passen les hores, es van sabent més detalls de l’infern que presumptament estava patint la petita Ruth, qui, amb només tres anys, «estava terroritzada» pel seu pare, segons van revelar ahir fonts de la investigació d’aquest cas de maltractament infantil a L’Hospitalet. La nena patia banys d’aigua freda, insults, cops i manca d’aliments.Segons consta a les diligències, la menor, hospitalitzada amb dues costelles trencades des del passat 25 de juny, no només va patir maltractament físic, sinó que també psíquics.

De moment, el jutge ha enviat a la presó el pare i presumpte agressor, Lamber Natalio E. C., de 25 anys, i a més també la mare, Gaby T. M., de 26 anys, per haver tolerat els maltractaments -malgrat que ella va denunciar la seva parella per violència domèstica.

Aquesta acusació, però, la va fer  cinc dies després que la seva filla ingressés amb un nom fals a l’Hospital Sant Joan de Déu amb les dues costelles fracturades.

La petita Ruth ja va ser atesa el passat mes d’abril a l’Hospital de la Vall d’Hebron d’un fort cop a la cara, que, presumptament, s’havia fet al caure a terra en un parc. En aquella ocasió, els pares sí que van facilitar als metges la veritable identitat de la nena, que a partir d’ara serà tutelada per la Generalitat per  buscar-li una família acollidora d’urgència, o portar-la a un centre. La mare té les visites restringides i el pare no pot veure la nena.

Hores i hores sola amb l’agressor

El pare de la Ruth estava a l’atur i era la mare qui treballava. Segons fonts de la investigació, Lamber Natalio passava més estona amb la nena, a qui li negava els desitjos més insignificants, com un suc de taronja. El pare no li feia el dinar si la mare no hi era.

Segons els familiars, Lamber Natalio tractava de forma despectiva la família, a qui anomenava «indis», però ells no el van veure mai apallissar la nena.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento