S’inventa un segrest per amagar una nit al prostíbul

L’home havia gastat més de 300 euros en el bordell.
La Policia ha detingut un veí de Montcada i Reixac acusat de simular ser víctima d’un robatori amb violència.L’home, de 30 anys, va denunciar que havia estat segrestat, agredit i robat per ocultar a la seva família que en realitat havia gastat 300 euros en un bordell. Segons la Policia, el detingut va arribar a autolesionar-se per donar més credibilitat a la seva falsa denúncia.

La nit del 30 de juny passat, l’home va declarar a la Policia que, mentre circulava amb el seu cotxe, un altre vehicle li va fer senyes perquè s’aturés. Quan va parar, tres homes amb navalles i una arma de foc el van obligar a pujar de nou al cotxe per buscar un caixer automàtic. Un cop allà, sempre segons la falsa declaració del detingut, els assaltants el van obligar a extreure 300 euros i van fugir després de donar-li un fort cop de puny al cap.

La Policia va sospitar d’ell a l’observar incoherències en la declaració. Als agents també els va sorprendre que a l’extracte del compte sortissin tres càrrecs anteriors al robatori. Amb una senzilla gestió, van saber que eren pagaments a un prostíbul.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento