La telecogresca canta en català

  • La nova edició de la festa universitària convida els Sidonie, Obrint Pas, Standstill, The Zombie Kids...
Los miembros del grupo barcelonés Sidonie.
Los miembros del grupo barcelonés Sidonie.
Sony Music
Los miembros del grupo barcelonés Sidonie.

El grup Sidonie és un dels grans reclams de la Telecogresca 2012, que aquest divendres assalta el Parc del Fòrum amb un més que nodrit programa musical entre mans. Els barcelonins Sidonie compartiran cartell amb grups com Obrint Pas, Nasty Mondays, Strombers, The Zombie Kids, La Gossa Sorda, Standstill, Txarango, David Tort i molts més.

Oferta de matinada

La Telecogresca es divideix en tres escenaris diferenciats: 1978, Omega 106 i Ruch. El primer l'estrena a les 20.30 hores La Terrasseta de Preixens, guanyadors del premi Engrescat 2012. Es defineixen com una "octadeformació musical" provinent del triangle format per Tàrrega, Igualada i Les Terres de Ponent. Superen la rumba catalana des de la patxanga i la música festiva. A les 23.00 hores actuen Obrint Pas, valencians que barregen rock, hardcore, ska i reggae amb tocs de música popular valenciana.

S'haurà d'esperar a l'1 de la matinada per gaudir del directe de Standstill, marca de hardcore, punk i underground de factura barcelonina des del 1997. A les 3 de la matinada, el plat fort de Sidonie puja a aquest escenari.

L'escenari Omega 106 combina les actuacions electròniques de Nasty Mondays (22.30 hores); David Tort (00.30 hores) i The Zombie Kids (03.00 hores). Mentre que a l'escenari Ruch compareixen Mendetz, a les 22.00 hores, que ja van visitar la Telecogresca l'any 2006. Per als més noctàmbuls, Txarango (01.30 hores), reggae  energètic en actiu des del 2010.

*Parc del Fòrum. Avui divendres a partir de les 20.30 h. Preu de les entrades: 17 euros (a la taquilla i amb consumició). www.telecogresca.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento