Obra municipal en vaga a Sant Martí

Les claus:
  • Els paletes es planten perquè no cobren.
  • Deixen la feina a mitges a Concili de Trento.
  • El discricte ho ignora.
La vorera del carrer Agricultura, aixecada per les obres.
La vorera del carrer Agricultura, aixecada per les obres.
Lectores
La vorera del carrer Agricultura, aixecada per les obres.

La reurbanització de voreres dels carrers Concili de Trento, Agricultura i Treball, incloses en la campanya de manteniment municipal, estan aturades des fa més d’una setmana, segons els veïns.

El motiu, l’impagament dels sous als operaris subcontractats.

Indignació

Entre sorpresos i indignats, els veïns van poder veure el passat dilluns, dia 19, com els operaris deixaven les eines i es plantaven a l’obra fins que no se’ls pagués.

L’Eugènia Sanz, una de les veïnes, "farta de tant de moviment i pols", va explicar que els paletes havien penjat rètols explicant "que feia tres mesos que no havien rebut cap paga".

A les tanques de malla que encerclen les casetes de la direcció d’obra, hi van aparèixer pintades reivindicatives, que immediatament van ser tapades per personal de l’empresa constructora, segons relaten els veïns afectats.

Obra reivindicada

Des de l’Associació de Veïns de Sant Martí de Provençals tampoc s’expliquen la paralització de l’obra "reivindicada per l’associació", segons el seu president, Manel Martínez.

La indignació veïnal va a més
Des de la seu del districte de Sant Martí, tampoc ha sortit cap resposta al respecte, pel que la indignació veïnal "cada dia va a més", admet Francisco Páez, resident a la zona de Concili de Trento.

L’Associació de Veïns ha demanat al regidor de districte, Francesc Narváez, que també és regidor de Manteniment de l’Ajuntament, que doni detalls de l’aturada.

95 milions pels carrers

La de Sant Martí és una de les 600 actuacions a carrers i places, incloses al programa Estimo el meu carrer , al que l’Ajuntament hi ha dedicat 95 milions per mantenir i millorar els elements urbans.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento