Ventura Pons juga timbes de cartes al seu nou film

El director català filma fins al 6 de juliol la pel·lícula ‘La vida abismal’, protagonitzada per Oscar Jaenada, l’adaptació del llibre de Ferran Torrent.
Animals ferits va ser la darrera incursió cinematogràfica de Ventura Pons. El prolífic director torna a la càrrega fent una adaptació d’una novel·la força autobiogràfica de l’escriptor valencià Ferran Torrent, La vida en l’abisme.Per al paper on recau el pes de la cinta, el d’un jove de 20 anys que es fica de ple en la vida de luxe i al límit de les timbes il·legals de cartes, Pons ha confiat plenament en un actor «de raça», diu, el també català Oscar Jaenada, recentment laureat als premis Goya per la seva destacable recreació del cantaor Camarón de la Isla. L’introductor del jove en les timbes serà el personatge de El Chino.

Actor i director es van conéixer al Festival de San Sebastián. Ara roden un projecte que la setmana passada va recalar en la platja de Montgat per prosseguir camí per Barcelona, València, i Liechtenstein. Fins al 6 de juliol. La cinta passarà als cinemes entre la tardor i començaments de 2007.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento